Referentie – Jay Uijttewaal

Ik vond de begeleiding en het contact open en liefdevol. Ik ervoer van Marleen als helderheid, goed checken of iets voor mij klopt, durven door te vragen, zachtheid en het aanreiken van juiste context door het stellen van de juiste vragen. Bijvoorbeeld door een relatie te leggen tot mijn moeder en mijn oma en hoe dat energetisch in mijn lichaam doorwerkte. Ik heb duidelijk gekregen dat ik functioneerde op een manier waarbij ik pas kan ontvangen wanneer ik ook geef. Er zijn gedurende de sessies veel verschillende thema’s aan bod gekomen, veiligheid, seksualiteit, relatie met vrouwen, afwijzing, verbinding, eenzaamheid. Er was steeds een ander thema waar je geheeld mocht worden en steeds meer ruimte in kwam. Het effect was ontspanning, meer ontlading, extra bewustzijn op trauma’s en levenspatronen. Meer balans gekregen! ”

Referentie – Lilian Booltink

Ik heb 2 behandelingen van Marleen gehad. Wat een bijzondere ervaringen! Mijn scepsis tijdens de eerste meditatie, werd weggenomen toen ik op de massagetafel lag. Marleen voelde precies aan waar mijn lichaam behoefte aan had. Alsof ze aanvoelde waar ik ongemak ervoer en precies daar ging behandelen. Het zelfonderzoek voorafgaand aan de massage was duidelijk input voor de massage. Vooral na de tweede behandeling voelde ik zo’n opgelucht en vreugdig gevoel en dat in een periode van rouw! Ik had niet verwacht dat een rebalancingbehandeling direct zoveel effect zou hebben en dat het zo lang doorwerkt! Het is alsof ik weer lucht krijg en voel me veel steviger dan daarvoor, terwijl het alweer weken geleden is.

Referentie – Margriet Les

Marleen is een geweldige vrouw, een fantastische Rebalancer en een prachtige ziel. Ze heeft het vermogen af te stemmen op een ontspannen en doeltreffende manier en weet wat je nodig hebt te faciliteren. Ik kan me bij haar volledig ontspannen en overgeven. Ik kom fris en helder bij haar sessie vandaan. Gedragen door haar wijsheid en levensenergie geeft ze door wat voor mij op dat moment nodig is. Wat een gave!

Referentie – Jolanda Ouden

Ik heb de sessies bij Marleen als zeer prettig ervaren en het heeft mij echt inzichten gegeven in mij zelf. Ik heb in het verleden verschillende therapieën gevolg en dacht dat ik wel klaar was. Ik was er niet op voorbereid dat ik zo diep in mij zelf kon komen. Ik heb bepaalde sessies als zeer heftig ervaren. Soms ook best last van gehad. En doordat dat er mag zijn en helemaal welkom is gaf dat mij een veilig gevoel. De begeleiding vond ik erg warm en liefdevol. Mijn thema’s zijn goed aan bod gekomen tijdens de sessie en ik kon er ook gelijk iets mee doen. Ik heb het gevoel dat ik nu rustiger ben.

Terug naar Rebalancing

“In het loslaten van het willen oplossen vind je de weg naar acceptatie”